simplecoin logo
Eurové instantní platby znovu spuštěny!
Nezařazené
Ostatní
2 min
16.05.2024

S radostí vám oznamujeme, že je u nás opět možné směňovat kryptoměny pomocí eurových převodů a navíc instantně!

Simplecoin navázal spolupráci s novou bankou, která našim klientům umožňuje nákup kryptoměn pomocí eurových převodů. Pokud banka klienta navíc podporuje instantní (vteřinové) platby, je možné směňovat doslova ihned. 

To může být výhoda i pro klienty, kteří mají jak korunový, tak eurový účet. V případně nákupu v eurech, bude objednávka zpracovaná výrazně rychleji.

 

Instantní SEPA platby

  • Pokud vaše banka nabízí instantní (okamžité) platby, můžete u nás směňovat téměř okamžitě.
  • Některé banky však tuto možnost nenabízí. Chcete-li zajistit původní kurz z objednávky, máte i zde možnost přiložit PDF s potvrzením platby od vaší banky. Službu prodloužení kurzu lze využít pouze denně od 9:00 do 21:00. Každý požadavek posuzujeme individuálně a budeme Vás co nejdříve kontaktovat.

Instantní SEPA platby

  • Pro pravidelný nákup si lze nastavit opakované SEPA platby v libovolném intervalu a výši. Detailní návod naleznete zde.

Možnost eurových plateb jistě potěší i naše klienty na Slovensku, které jsme teď nějakou dobu nemohli obsloužit. Těšíme se tedy na nový začátek fungování na evropské úrovni.

Viktor Kořínek
Viktor Kořínek
Kryptoměny studuji od roku 2014 a díky nim jsem pronikl do mnoha dalších oblastí od peněz, kryptografii až po vzdělávání. Své dosavadní zkušenosti se snažím předávat dál prostřednictvím článků, školení a projektů spojených s edukací o kryptoměnách.

Napsali o nás

exchange icon
exchange icon
exchange icon
exchange icon
simplecoin logo

Obchodujte s kryptoměnami jednoduše