simplecoin logo
Dáma s kryptem – ženy ženám vypráví o kryptoměnách
Pro začátečníky
3 min
05.06.2024

Kryptoměny jsou všeobecně doménou mužů a ženy se jim spíše vyhýbají. To je třeba změnit. S projektem Dáma s kryptem si klademe za cíl přiblížit kryptoměny holkám, ženám i dámám.

Statistiky uživatelů kryptoměn ve světě jasně ukazují na početní převahu mužů nad ženami. I složení naší klientské základny v Simplecoinu je podobné a přitom již dnes není důvod, aby se kryptoměnovým investicím dámy stranily. Mnoho žen se domnívá, že chtějí-li do kryptoměn investovat, musí jim detailně rozumět, ale tak to není. 

Technologie nesmí být na překážku

Platební kartu také používáte denně, aniž byste věděly, jak funguje technologie kolem MasterCard nebo Visa. Stejně tak, dnes lze využívat kryptoměny v mnoha aspektech života a není nutné vědět, jak se těží, nebo jak funguje blockchain.

Proč to děláme

Projekt Dáma s kryptem jsme spustili, abychom vytvořili místo, kde se mohou ženy dozvědět jen to důležité a zeptat se na cokoli je zajímá. Během hodiny a půl, nad kávou a domácí bábovkou vyprávím o důležitých a praktických aspektech kryptoměn, jejich využití a možnostech, které nabízí.

Vše probíhá v malé skupince maximálně 8 žen. Bavíme se o podstatě kryptoměn, jaké mají výhody a proč se vyplatí o nich vědět, ukazujeme si, jak je používat a na disktujeme všechny otázky, které dámy mají. Žádná otázka není hloupá, naopak, každá je vždy vítaná. 

Díky pochopení základů se navíc naše účastnice nenachytají na všelijaké podvody a prokouknou nekalé praktiky na první pohled. Nikoho nenutíme k žádné registraci, není to žádný produkt promo. Celá akce je zcela zdarma. Jde o praktické informativní setkání.

Dáma s kryptem ukázka

Kdy, kde a jak

Pokud by vás nebo vaše kamarádky, kryptoměny zajímaly, můžete se zaregistrovat přes tento formulář na setkání přímo u nás v Simplecoinu, které vám termínově vyhovuje a kousíček od zastávky Hradčanská, na adrese Bubenečská 1, proniknout hlouběji a bez obav do této vzrušující nastupující technologie. 

Setkání se můžete účastnit i s dětmi nebo čtyřnohými mazlíčky. 

Budeme se na vás těšit.

Petra Domínová
Petra Domínová
AML Specialistka směnárny Simplecoin, vedoucí zákaznické podpory a Dáma s kryptem.

Napsali o nás

exchange icon
exchange icon
exchange icon
exchange icon
simplecoin logo

Obchodujte s kryptoměnami jednoduše